Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Fusion και ψάρι σε ένα μάθημα που προσεγγίζει, πολύ έντεχνα και με πληθωρική νοστιμιά, τεχνικές από την Ιαπωνική Κουζίνα με ιδιαίτερη δημιουργικότητα! Οι εξαιρετικές τεχνικές του μαθήματος, η ιαπωνική επιρροή στις γεύσεις και ο τρόπος μαγειρικής προσέγγισης, αποδίδουν στο μάθημα 2 μοναδικές εκτελέσεις που συγκλονίζουν τον ουρανίσκο.
Για τις ανάγκες του μαθήματος ετοιμάζουμε σολομό με φύλλο νόρι με συνοδευτική απαλή σως ουασάμπι και δροσερή σαλάτα φινόκιο, αλλά και καλκάνι (ή μπακαλιάρο) στυλ σούσι με σούπα από ντάσι και φύκια ουακάμε.
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΨΑΡΙ FUSION»!