Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Σοκολάτα, βανίλια, καφές, καραμέλα… Οι πιο γνώριμες και αγαπημένες γεύσεις συνδυάζονται και δημιουργούν την πιο γλυκιά αμαρτία.
To σωστό brownie έχει τις απαιτήσεις του, δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό. Παρασκευάζουμε το καλύτερο brownie σοκολάτας και δίνουμε έμφαση στις τεχνικές που κρύβει.
Η ουσία είναι να δημιουργήσουμε ένα εμπλουτισμένο υγρό από σοκολάτα κέικ, ωστόσο που συγκρατεί την δομή του. Συνθέτουμε το επιδόρπιο με βάση την μους σοκολάτας αρωματισμένη με τα εκχυλίσματα καφέ και τις ανάλαφρες γεύσεις της μους βανίλιας μαζί με την λαχταριστή κρέμα καραμέλας. Πως θα μπορέσουμε όμως να κρατήσουμε την ισορροπία ανάμεσα σε τόσο έντονα αρώματα ?