Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ένα μοναδικό επιδόρπιο, τόσο επιτηδευμένο, όσο και απόλυτα τεχνικό! Το biscuit revisited συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές και ενδιάμεσες στρώσεις που προσθέτουν μία γευστική ανωτερότητα και συγκαταλέγουν το επιδόρπιο ανάμεσα στα εξαιρετικά entremets.
Το επιδόρπιο αποτελείται από 2 κομμάτια: ένα εσωτερικό που είναι και ο κορμός των γεύσεων και ένα εξωτερικό που συγκρατεί και δίνει τραγανή υφή στο γλυκό. Εκπαιδευόμαστε στην τεχνική για financier φουντουκιού, το οποίο γεμίζεται με ένα φινετσάτο κρεμώ πορτοκάλιου, αλλά και με τον συνδυασμό της μους πραλίνας με την σοκολάτα γάλακτος. Το τραγανό μπισκότο έχει βάση το μοναδικό τόνκα και την πραλίνα, ενώ αγκαλιάζει εξωτερικά τις γεύσεις του entremet.
Ένας κλασσικός συνδυασμός σε ένα μοντέρνο επιδόρπιο.