Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Εμβληματική συνταγή του Μιλάνου! Αυτό το διάσημο πιάτο είχε πιθανώς την προέλευσή του σε μια αγροικία κατά τα τέλη του 19ου αιώνα όπου η τοπική osteria σέρβιρε το πιάτο-υπογραφή, εξυπηρετώντας τους ντόπιους της γειτονιάς.
Έχει δυο εκδοχές, η πρώτη είναι το εξαιρετικό Osso buco Μπιάνκο ή λευκό χάρη της σάλτσας του. Η δεύτερη εκδοχή του απαιτεί σκούρο ζωμό κρέατος.
Εμείς θα εξασκήσουμε και τις δύο τεχνικές που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Κουζίνας της Λομβαρδίας. Γαρνίρουμε τις συνταγές με ραγού λαχανικών!
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «OSSO BUCO BIANCO»!