Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, διαφοροποιείστε και σερβίρετε μοναδικά πιάτα με ένα
twist δημιουργικότητας, μετατρέποντας ταπεινά υλικά σε βασιλικές γαστρονομικές δημιουργίες!
Από τον Ελληνικό τραχανά με καρπάτσιο γαρίδας και αυγοτάραχο, στο λαβράκι με πουρέ σελινόριζα, στα δροσερά λαχανικά που θα συνοδέψουν το beurre blank αλλά και την γαρνιτούρα με πάνκο. Και δεν σταματάμε εκεί… Θα μυηθούμε στα πιο βαθιά μυστικά της σοκολατοποιίας με το γλυκό παρφέ σοκολάτα με κραμπλ φουντούκι. Πιο δημιουργικά δεν γίνεται, πιο γευστικά γίνεται...