Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
3/06/2019 17:00   -   20:00
ΚΟΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ 49,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Καραποστόλη Λίλα
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιουνίου
  • Very Popular
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αν σας λέγανε ότι μπορείτε να ελέγξετε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας, θα αφήνατε στην τύχη τους παράγοντες που επηρεάζουν τον τζίρο σας? Το μενού αποτελεί το μοναδικό είδος προώθησης που θα διαβαστεί από το 100% των πελατών για την τελική επιλογή στην παραγγελία. Μπορεί άμεσα να επηρεάζει όχι μόνο τι θα αγοράσει ο πελάτης αλλά πόσα θα ξοδέψει.

Ένα σωστά σχεδιασμένο μενού είναι το πρώτο σημαντικό εργαλείο πώλησης στην επιχείρηση σας. Στο σεμινάριο αυτό προσεγγίζουμε τις βασικούς παράγοντες που κρίνουν τις εντυπώσεις που αφήνει ο κατάλογος εδεσμάτων σε μία επιχείρηση.  Από την σύνθεση, στον σχεδιασμό και την ανάλυση του μενού, αναπτύσσουμε και συζητάμε κάθε μέρος που το επηρεάζει, αλλά και την σημασία του, τις επιλογές που έχουμε σε είδη μενού, τα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα σε κάθε μία, αλλά και όσα πρέπει να προσέξουμε.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, της ζαχαροπλαστικής, επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο.

Ελάχιστη  Συμμετοχή: 6 άτομα

*Ειδική Τιμή για τα 2 μαθήματα (Σύνθεση Μενού & Κοστολόγιο): 89,90€

Δείτε εδώ το μάθημα Κοστολόγιο στην Κουζίνα.

Λίγα λόγια για την Λίλα Καραποστόλη…
Η μουσική την καθόρισε, δίνοντας τον ρυθμό στα βήματά της. Βήματα που κινήθηκαν από τις "κλασσικές" σπουδές της Κοινωνιολογίας, στον rock δυναμισμό του marketing, για να καταλήξουν μέσα από ανεξάντλητους jazz αυτοσχεδιασμούς στην γαστρονομία. Η εμπειρία που απέκτησε μέσα και έξω από τις επαγγελματικές κουζίνες, η γνωριμία της με τριάστερους Σεφ και τα πολυάριθμα γαστρονομικά της ταξίδια, της εξασφαλίζουν άριστη γνώση του χώρου. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε αρκετά γαστρονομικά και lifestyle περιοδικά .Υπήρξε αρχισυντάκτρια του White Guide Elegance της Ελευθεροτυπίας και του Biblos of Cooking.  Έχει εξειδικευτεί  σε σπουδές διοίκησης από το ΜΙΤ. Το βιβλίο της "Παραδοσιακές Γεύσεις του Αιγαίου" βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο γαστρονομίας Έλληνα συγγραφέα  από τα Gourmet Awards.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥ»!