Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

NIKKEI CUISINE

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16/04/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
65€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Επίπεδο Advanced
NIKKEI CUISINE

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Συνδυάζοντας την Ιαπωνική υπεροχή  με το Περουβιανό παιχνίδισμα, η Κουζίνα Nikkei άφησε το στίγμα της σε όλο τον κόσμο. Η γαστρονομική παράδοση του Περού είναι ένα μωσαϊκό διαφόρων πολιτιστικών επιρροών που σάρωσαν τη Νότια Αμερική. Μια τέτοια πολιτισμική επιρροή ήταν ο συνδυασμός Iαπωνικής και Περουβιανής κουζίνας  που αναστάτωσε τον μαγειρικό κόσμο.  Nikkei σημαίνει απλά "της Ιαπωνίας" και περιγράφει την ιαπωνική διασπορά σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα όμως υποδηλώνει ένα μοναδικό Περουβιανό φαινόμενο, την Κουζίνα που αναπτύχθηκε εκεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 100 ετών από πρώτες, δεύτερες και τρίτες γενιές Ιαπώνων μαγείρων. Οι δύο Κουζίνες δημιούργησαν πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες φινετσάτες γεύσεις που αμέσως έγιναν αποδεκτές σε όλον τον κόσμο. 
 
Το σεμινάριο αυτό έχει στόχο να εξειδικεύσει και εμπλουτίσει τις γνώσεις στην Κουζίνα Nikkei μέσα από τις πιο δημοφιλείς παρασκευές και τεχνικές. Επιπλέον, παρέχει εξαιρετικές ιδέες σε επαγγελματίες για fusion προσαρμογές στις Ελληνικές γεύσεις. 
 
Πιο αναλυτικά εξετάζουμε υλικά, τεχνικές και παρασκευές όπως: 
 
Chifa | Αji | Causas 
 
Ceviche | Tirandito | Causa Rellena
 
El Barranquino 
 
Suspiro ala limena ( επιδόρπιο) 
 
Pisco sour  (cocktail)

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «NIKKEI CUISINE»!