Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Εξαιρετικό μάθημα όπου η Ιταλική Pasta γίνεται αντικείμενο μαγειρικής λιτότητας και γευστικού πλούτου! Οι αντιθέσεις αυτές οφείλονται καθαρά στην μαγειρική δεξιοτεχνία να μπορέσει ο Chef να ενσωματώσει τις γεύσεις του τυριού σε μία ιδιότυπη σάλτσα από πολύ απλά υλικά.
Στο spaghetti alfredo alla Scrofa ανακαλύπτουμε πόσο απλή είναι η συνταγή έναντι του μοναδικού τρόπου παρασκευής όπου το άμυλο των ζυμαρικών ανακατεύεται με το βούτυρου και δένει με το τυρί, ενώ το cacio e pepe απαιτεί την αφομοίωση του κρασιού στο βούτυρο την προσθήκη πεκορίνο και παρμεζάνας πριν το καρύκευμα με πιπέρι.
Και η mezzanote είναι καθαρά η μακαρονάδα των ξενύχτηδων η οποία σερβίρεται κατά τα μεσάνυχτα… γευστικά θέλει ελαιόλαδο, σκόρδο, παρμεζάνα ή πεκορίνο, μαϊντανό και ζωμό!