Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Από πολλούς η Γαλλία θα μπορούσε χαρακτηριστεί η Μέκκα της ζαχαροπλαστικής τέχνης. Εμείς σε αυτό το μάθημα δημιουργούμε ένα πεντανόστιμο και αφράτο γλυκό! Αναφερόμαστε στο fraisier souche de l’ amour.
Fraise στα γαλλικά είναι η φράουλα, το souche de l’amour είναι αρωματικό και σωστά ψημένο στον ιδανικό χρόνο παντεσπάνι, αναμεμειγμένο με ξύσμα λεμονιού, επικαλυμμένο με λεπτή στρώση λευκής σοκολάτας και χειροποίητη μαρμελάδα φράουλας.
Πως θα ταξιδέψουμε το γλυκό μας? Η γκανάζ αμυγδάλου και πορτοκαλιού που θα χρησιμοποιήσουμε δίνει την απίστευτη γεύση στο γλυκό, ώστε να γαρνίρουμε την δημιουργία μας, καθώς και ολόκληρα κομμάτια φράουλας!