Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Vegan διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, προσφέρει πολυάριθμα οφέλη υγείας, αλλά είναι και μια τάση που αυξάνεται σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η απουσία γαλακτοκομικών υλικών που βοηθούν τόσο στην γεύση, όσο και στο δέσιμο περιορίζει αρκετά τις επιλογές για συνταγές.
Στο μάθημα αυτό στόχος είναι να δημιουργήσουμε δύο από τα πολύ γνωστά επιδόρπια, όπου κάνουμε πλήρη αντικατάσταση των γαλακτοκομικών με εναλλακτικά προϊόντα. Ετοιμάζουμε κρέμα καραμελέ με γάλα αμυγδάλου, μπισκότο φιστίκι και απολαυστική γεύση εσπρέσο, καθώς και τάρτα γλυκιάς κολοκύθας με μαρέγκα, θα χρησιμοποιήσουμε γάλα και έλαιο καρύδας. Ολοκληρωμένες προτάσεις για επαγγελματίες.