Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Γαλακτομπούρεκο, ένα από τα πιο διάσημα Ελληνικά παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά. Φαίνεται απλό αλλά έχει πολλές τεχνικές για να πετύχουμε την τέλεια, αφράτη ελαφρώς αρωματική κρέμα. Ποιες είναι οι σωστές θερμοκρασίες σιροπιάσματος για να κρατήσουμε τραγανά τα φύλλα κρούστας ;
Χανούμ μπουρέκ ή αλλιώς «η πίτα της κυρίας», όπως μεταφράζεται από τα τούρκικά! Είδος ατομικού γαλακτομπούρεκου, με τεχνικές δυσκολίες στο δίπλωμα, με σωστά αρώματα στην απαλή του κρέμα, αρώματα που μας ταξιδεύουν στην Ανατολή!