Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η μεγάλη γιορτή της Γαλλικής Κουζίνας σε όλα τα εστιατόρια παγκοσμίως! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών και ο διάσημος Chef Alain Ducasse, διοργανώνουν το Gout de France. Στις 21 Μαρτίου 2.000 chef σε όλο τον κόσμο θα δημιουργήσουν ταυτόχρονα μια παγκόσμια γιορτή υψηλής γαστρονομίας. Ανάμεσα σε χιλιάδες Chef και εστιατόρια ανά τον κόσμο, τα Μαθήματα Μαγειρικής δημιουργούν το δικό τους μοναδικό γαλλικό μενού υπό την επίβλεψη του Chef.
Το μενού περιλαμβάνει σύνθετες τεχνικές και γεύσεις Γαλλικής Κουζίνας:
Αγκινάρα με φάρσα καπνιστού σολομού, αυγό ποσέ και blinis με αλεύρι κάστανου
Mοσχαράκι σε σφολιάτα με Φουά Γκρά και sauce bearnaise
Religuese (έτοιμο προς σερβίρισμα)