Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ADVANCED CUISINE ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ SOUS VIDE ΙΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/03/2019 10:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
ADVANCED CUISINE ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ SOUS VIDE ΙΙ

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Διήμερο σεμινάριο σε τεχνικές μοριακής γαστρονομίας και μαγειρική σε κενό αέρος. Το σεμινάριο της δεύτερης ημέρας προσεγγίζει πλέον σε βάθος τις τεχνικές, καθαρά εργαστηριακά και ολοκληρωμένα. Χρησιμοποιώντας το sous vide και άλλες σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος εξασκούμαστε στις γνώσεις που αποκτήθηκαν από το πρώτο σεμινάριο και εφαρμόζουμε σε δημιουργικά πιάτα.

Το σεμινάριο προσεγγίζει μαγειρικά και αναλύει διεξοδικά τις παρακάτω τεχνικές:
Α’ Μέρος: Αντίστροφη σφαιροποίηση (ραβιόλι γιαούρτι με καρύδι) | Ζελατινοποιήσεις και χρήση των αγάρ αγάρ και κάππα | Ξηρός Πάγος και οι χρήσεις του | Υγρό άζωτο (sorbet mango) 
B’ Μέρος: Ολοκλήρωση Πιάτων & Δημιουργία μίνι μενού με τεχνικές μοριακής γαστρονομίας & sous vide| Plating & Styling 

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.

​*  Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα

Δείτε εδώ το 1ο Σεμινάριο

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ADVANCED CUISINE ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ SOUS VIDE ΙΙ»!