Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Διήμερο σεμινάριο σε τεχνικές μοριακής γαστρονομίας και μαγειρική σε κενό αέρος. Το σεμινάριο της δεύτερης ημέρας προσεγγίζει πλέον σε βάθος τις τεχνικές, καθαρά εργαστηριακά και ολοκληρωμένα. Χρησιμοποιώντας το sous vide και άλλες σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος εξασκούμαστε στις γνώσεις που αποκτήθηκαν από το πρώτο σεμινάριο και εφαρμόζουμε σε δημιουργικά πιάτα.
Το σεμινάριο προσεγγίζει μαγειρικά και αναλύει διεξοδικά τις παρακάτω τεχνικές:
Α’ Μέρος: Αντίστροφη σφαιροποίηση (ραβιόλι γιαούρτι με καρύδι) | Ζελατινοποιήσεις και χρήση των αγάρ αγάρ και κάππα | Ξηρός Πάγος και οι χρήσεις του | Υγρό άζωτο (sorbet mango)
B’ Μέρος: Ολοκλήρωση Πιάτων & Δημιουργία μίνι μενού με τεχνικές μοριακής γαστρονομίας & sous vide| Plating & Styling
To σεμινάριο απευθύνεται σε: Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
* Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα
Δείτε εδώ το 1ο Σεμινάριο