Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

JAPANESE FOOD MASTERCLASS

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
27/03/2019 11:00   -   16:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Γεωργαλά Μαρία
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαρτίου
  • Very Popular
  • Ιαπωνική Κουζίνα
  • Ιταλικό Φαγητό
  • Επίπεδο Mastering
  • new
JAPANESE FOOD MASTERCLASS

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Η Ιαπωνική Κουζίνα έχει παύσει να αποτελεί μία διεθνή μαγειρική μόδα. Πλέον αποτελεί βασικό στοιχείο έμπνευσης για την δημιουργία πιάτων που θέλουν να εντυπωσιάζουν με την επιτηδευμένη απλότητα τους. 
 
Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει ως στόχο να σας εκπαιδεύσει στις τεχνικές μαγειρικής της Ιαπωνικής Κουζίνας με επιπλέον έμφαση στο sushi, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ένταξης σε εξειδικευμένο εργασιακό περιβάλλον ή την βαθιά κατανόηση των τεχνικών με στόχο την υιοθέτηση τους σε πιάτα Δημιουργικής Κουζίνας.
Δίνεται μεγάλη σημασία στην κατανόηση των Ιαπωνικών υλικών (με σημεία εύρεσης εξειδικευμένων υλικών), ενώ παράλληλα το πρόγραμμα εισάγει τους μαθητές σε δεξιότητες και τεχνικές φιλεταρίσματος.
 
Αναλυτικά το σεμινάριο επικεντρώνεται στις παρακάτω τεχνικές:
Φιλετάρισμα σολομού – φιλετάρισμα τόνου (loin)
Miso soup και τεχνικές miso paste
Sushi (Maki, Uramaki, Nigiri)
Tuna Tataki
Pan fried Dumblings Gyoza
 
To σεμινάριο απευθύνεται σε: Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
 
*  Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα
 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «JAPANESE FOOD MASTERCLASS»!