Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
H Grande Cuisine ή η Κουζίνα του Αύγουστου Εσκοφιέ, όπως σερβίρεται στα εστιατόρια κλασσικής Κουζίνας είναι ένα μοναδικό δείγμα γευστικού πλούτου, ευπρέπειας στις συνταγές, ισορροπίας στις γεύσεις και κομψής παρουσίασης. Αποτελεί Κουζίνα με διαχρονικότητα ακόμα και όταν οι τάσεις της μοντέρνας Κουζίνας είναι έντονες και υπερισχύουν στους νεαρούς Chefs, μιας και αποδεικνύει την μαγειρική της μεγαλοπρέπεια και δεξιοτεχνία όπου απαιτείται.
Το σεμινάριο έχει στόχο να προσεγγίσει τεχνικά και γευστικά διεθνώς μερικά από τα καλύτερα πιάτα Κλασσικής Κουζίνας και να επαναπροσδιορίσει την σημασία της Μαγειρικής Τέχνης:
Τερίνα γαρίδας με λίτσι ζελέ μπισκ και τηγανιτά φύκια νόρι
Μπαρμπούνι γεμιστό με λαχανικά (θα γίνει φιλετάρισμα ψαριού) κουλί κίτρινης πιπεριάς και καπνιστή μελιτζάνα σε ξύλο πορτοκαλιού
Ελάφι με πατάτες φονταν ψημένες κονφί και σάλτσα φρούτα του δάσους
Καπνιστό ορτύκι με σάλτσα από σταφύλια πάνω σε τραχανόπιτα
Το μενού Δημιουργικής Κουζίνας ολοκληρώνεται από λικέρ και τις γεύσεις της Γαλλικής Opera!
To σεμινάριο απευθύνεται σε: Chef, μάγειρες, σπουδαστές μαγειρικής, ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
* Ελάχιστη Συμμετοχή 7 άτομα