Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Patrice Demers, ένας από τους καλύτερους Καναδούς pastry chef. Στη ηλικία των 19 είχε να διαλέξει ανάμεσα σε καριέρα στην ψυχολογία, στην μαγεία και στην ζαχαροπλαστική. Τον κέρδισε η τελευταία και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε ένας από τους σημαντικούς παγκόσμιους ζαχαροπλάστες.
Σε ένα από τα πολύ γνωστά σεμινάρια του παρουσίασε το Black Forest cake. Σοκολατένια βάση με ζελέ από μαρασκίνο και γκανάζ με αλεύρι σίκαλης και σοκολάτα.
Σημασία για αυτό το επιδόρπιο έχει η ακριβή ισορροπία ανάμεσα στις γεύσεις, στα αρώματα και στις υφές.