Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

OPERA PISTACHIO

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
16/02/2019 17:00   -   20:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Φεβρουαρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Τούρτα-Πάστα-Γλυκίσματα
OPERA PISTACHIO

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ακολουθούμε τη συνταγή του Γάλλου Ζαχαροπλάστη Sebastien Cannone, και εκπαιδευόμαστε στη παρασκευή μιας τελείως διαφορετικής τούρτας opera, πιο δημιουργική, πιο χρωματιστή και πιο γευστική.

Μαθαίνουμε βήμα βήμα τις τεχνικές για την δημιουργία κάθε στρώσης. 

Μαζί με τον Pastry Chef φτιάχνουμε pistachio joconde sponge, απαλή κρέμα βανίλιας με yuzu και coulis από κόκκινα μούρα, με τραγανή βάση από αλατισμένη καστανή ζάχαρη και αμύγδαλα.

Θα το αγαπήσουν όχι μόνο οι λάτρεις του φυστικιού, αλλά όσοι είναι διστακτικοί με τους δημιουργικούς συνδυασμούς.

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «OPERA PISTACHIO»!