Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Στο μαθήμα θα μας απασχολήσουν 3 διαφορετικές τεχνικές που γίνονται με την ίδια ζύμη, τη φεγετέ.
Ως αποτέλεσμα θα εκπαιδευτούμε στη παρασκευή 3 γλυκών γαλλικής προέλευσης.
Matchsticks, μοιάζουν με μικρές ράβδους, ίσως όχι τόσο γνωστό γλύκισμα αλλά σίγουρα πολύ νόστιμο και τραγανό.
Palmier, πρωτοεμφανίστηκαν στη Γαλλία στις αρχές του 20ού αιώνα. Το όνομά τους σημαίνει «φοίνικας», και είναι γνωστά κυρίως για το περίτεχνο σχήμα τους.
Pithivier, το πτυχωτό γλυκό σε στρογγυλό σχήμα, γεμισμένο με κρέμα όλο αρώματα και ζεστασιά.