Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Εξαιρετικό επιδόρπιο του Γάλλου Παγκόσμιου Ζαχαροπλάστη Jean Thomas Schneider που φέρει την υπογραφή του!
7 διαφορετικές τεχνικές συνθέτουν το γλυκό και απαιτούν γνώση και εμπειρία στην ζαχαροπλαστική, 15 διαφορετικά υλικά, 3 σοκολάτες διαφορετικής ποσόστωσης που συνιστούν τα διαφορετικά επίπεδα γεύσης, η αρμονία μεταξύ της κρέμας με το πορτοκάλι και οι ενδιάμεσες στρώσεις δημιουργούν το συνολικό αποτέλεσμα.
Ετοιμάζουμε πατ σαμπλέ κακάο, κρέμα πορτοκαλιού, ζενουά σοκολάτας, κρεμώ σοκολάτας, κρεμώ πορτοκαλιού, μους πορτοκαλιού και γλάσο λευκής σοκολάτας.