Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα μπριζολάκια και τα παιδάκια είναι μία εκδοχή ψησίματος για μικρότερα κομμάτια μπριζόλας τόσο λαχταριστά που σχεδόν δημιουργεί ένα αίσθημα κρεατολαγνείας.
Η τελετουργία για να τα ψήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνουν τρυφερά απαιτεί γνώσεις ψησίματος, αλλά και μαριναρίσματος για όσους θέλουν να προσδώσουν σύνθετες γεύσεις.
Ετοιμάζουμε μαζί αγαπημένα κομμάτια κρέατος με πανσετούλες, παιδάκια κοτόπουλο και spare ribs για τους μερακλήδες της παρέας! Τα συνοδεύουμε με τις δικές τους μαρινάδες, ντιπ και γαρνιτούρες.