Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Όταν οι δύο μας σεφ συναντιούνται σε ένα μάθημα είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας … γοητεύσει.
Ο Chef Προκόπης Καρακατσάνης και ο Ζαχαροπλάστης Γιάννης Ζωγράφος συνεργάζονται για να αποδώσουν ένα εξαιρετικό μενού:
Θα εξασκηθούμε στην τεχνική του carpaccio με λαυράκι, με την απόλυτη βινεγκρέτ από passion fruit συνοδεία με ένα γευστικό κουλί κόκκινης πιπεριάς. Συνεχίζουμε με γευστικό κριθαρώτο θαλασσινών και αυγοτάραχο ελληνικού καφέ.
Ολοκληρώνουμε με ένα επιδόρπιο πειρασμός όπως και το όνομα του: Aphrodisiac, σοκολατένιος σπόγγος, πανακότα με άρωμα lychee, raspberry μους, κρεμώ lychee τριαντάφυλλο, κραμπλ φιστίκι.
Όλα αυτά μας δένουν σε ένα επιδόρπιο που μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση. Η τεχνική για να ολοκληρωθεί το γλυκό είναι το flokage, δηλαδή ψέκασμα με βούτυρο κακάο.