Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
H χρήση των τυριών στην μαγειρική αποτελεί μία μαγική συνεργασία! Το τυρί «δένει» το τελικό αποτέλεσμα, «συγκρατεί» τις γεύσεις, «γεμίζει» τα αρώματα και προσφέρει «πλούτο» σε κάθε συνταγή. Χρειάζεται, όμως, προσοχή στην χρήση του για να μην πικρίσει, λιώσει και απλώσει ή τελικά καταστρέψει την συνταγή μας.
Ανακαλύπτουμε ολοκληρωμένα την χρήση των τυριών στην κουζίνα μέσα από μία σειρά διαφορετικών τεχνικών εφαρμογών και απολαμβάνουμε μοναδικές συνταγές: Καπνίζουμε γραβιέρα και φτιάχνουμε σιρόπι τριαντάφυλλο, γεμίζουμε μυτζηθροπιτάκια με ρακί και πορτοκάλι, πανάρουμε κασέρι και συνταιριάζουμε με κολοκυθόσπορους και ηλιόσπορους με σάλτσα από κράνα, ετοιμάζουμε μία διαφορετική τυροσαλάτα πικάντικη με σταφίδες και ανθότυρο και εκπαιδευόμαστε πώς κάνουμε ανθότυρο. Συνοδεύουμε με χειροποίητα κριτσίνια!