Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Γιατί οι Ιταλοί λατρεύουν τόσο την saltimbocca alla Romana και ποια η διαφορά της piccata με το κλασσικό Schnitzel? Μαγειρεύουμε 2 κλασσικές συνταγές και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να φτιάξουμε παραδοσιακές νοστιμιές της Ιταλίας που βασίζονται σε μαρινάρισμα νερού με φασκόμηλο.
Ιδανικά κομμάτια κρέατος για saltimbocca η χρήση πουλερικών και για την piccata το μοσχάρι. Δύο τεχνικές που με διαφορετικούς τρόπους μπορούν να σας χαρίσουν από καθημερινά μαγειρέματα έως και επίσημα γεύματα.