Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Στο κλασσικό Παρίσι, στην οδό Montorgueil, η συνταγή των savarin ή ακόμα των πιο γνωστών «μπαμπάδων» σερβίρεται στα παραδοσιακά café και στα κλασσικά bar με φρέσκια κρέμα και σως ρούμι. Ανακαλύπτουμε την κλασσική συνταγή και απολαμβάνουμε ένα baba au rhum!
Τα κορνέ, το κλασσικό με κερασάκι μαρασκίνο, μας φέρνει μνήμες από τα κλασσικά ζαχαροπλαστεία. Θα χρησιμοποιήσουμε πάτα σφόλια με την σωστή τεχνική για να δημιουργήσουμε το ανάλογο σχήμα αλλά και την τέλεια υφής την κρέμα πατισερί και στην ιταλική μαρέγκα.