Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

DIABΑLL

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
28/01/2019 17:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 70€ ΜΟΝΟ 34,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
DIABΑLL

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Το diaball είναι ένα γλυκό χωρίς μπισκουί στο οποίο αποκτάμε την τραγανή υφή από τις σοκολατένιες μπάλες και τα βραχάκια σοκολάτας και αμύγδαλου. Το γλυκό δένει με την αφράτη μους σοκολάτας και το κουλί raspberries αρωματισμένο από κόκκινο πιπέρι. Εξωτερικά δοκιμάζουμε την τεχνική ψεκασμού με χρωματισμένο βούτυρο κακάο… Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο από τον Pastry Chef της σοκολάτας Casa Luker Emmanuel Hamon.
Ο Emmanuel Hamon στο καλύτερο επιδόρπιο του. Ο chef ξεκίνησε το 1987 και πλέον υπάρχουν συνταγές του σε παγκόσμια σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα. Προτείνεται για επαγγελματίες.

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «DIABΑLL»!