Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα spring rolls δημιουργήθηκαν από Κινέζους μετανάστες στην Αμερική που ήθελαν να αναβιώσουν κάτι που να θυμίζει την κουζίνα της πατρίδας τους, ταυτόχρονα όμως να καταναλώνεται ευχάριστα και από τους ίδιους τους Αμερικανούς.
Στο μάθημα αυτό ετοιμάζουμε το χειροποίητο φύλλο για 3 είδη spring rolls. Με λαχανικά, με ψάρι και με κοτόπουλο και συνοδεύουμε με 3 σάλτσες sweet & chilly, sweet & shower και plum sauce. Τα δοκιμάζουμε τόσο τηγανιτά, όσο και ψητά και αναλύουμε πώς τηγανίζονται/ψήνονται, σε τι λιπαρή ουσία και τι τα κάνει τόσο τραγανά νόστιμα.