Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η μεγάλη Ιταλική σύγχυση! Ο πόλεμος δύο αγαπημένων Ιταλικών εδεσμάτων. Ποια είναι όμως η διαφορά τους? Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν και τι να μοιάζουν?
Ένα Stromboli είναι στην ουσία ένα αρτοσκεύασμα σε σχήμα μισοφέγγαρου με ανοιχτές οπές και ζύμη ψωμιού όπου η σάλτσα είναι μέρος της γέμισης. Η παρασκευή δίνει αρκετές ατομικές μερίδες και σερβίρεται στο κέντρο.
Ένα calzone είναι η κλειστή παραλλαγή της pizza με το ίδιο ζυμάρι, όπου η σάλτσα χρησιμοποιείται ως άλειμμα και τα υλικά της γέμισης είναι ξεχωριστά. Σερβίρεται σε ατομικές μερίδες. Δύο απίθανες συνταγές, ιδανικές για πιτσαρία: Calzone Πανσέτα & Mozzarella και Stromboli Προβολόνε & Sausage θα σας χαρίσουν τις απίστευτες γνώσεις ενός pizzaiolo!