Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Το δεύτερο σεμινάριο αφιερώνεται στο ψάρι και την σύγχρονη αντίληψη των μενού στα εστιατόρια. Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός αξίζει να επανατοποθετηθεί γαστρονομικά χάρη στις εξαιρετικές πρώτες ύλες και τους φιλομαθείς Chef. Αριστοτεχνικός τρόπος μαγειρέματος, εξαιρετική ποιότητα και μοντέρνες τεχνικές για την απόδοση πιάτων γαστρονομικής αξίας.
Στο σεμινάριο προσεγγίζουμε διαφορετικά ψάρια και τεχνικές, από πετρόψαρα ρηχών και ανοιχτών θαλασσών σε θαλασσινά και λιπαρά ψάρια.
Αχνιστή σκορπίνα (με ανάπτυξη επί τόπου) (πετρόψαρο, στρογγυλό ψάρι)
Καπνιστός ροφός πάνω σε λεμονάτη ρεβιθάδα (πετρόψαρο λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά ψάρι)
Σπαγγέτινι αχινού με αυγοτάραχο και κρέμα ανθότυρου (θαλασσινό)
Μουσακάς τόνου με μπεσαμέλ ελληνικών τυριών και υφές λαχανικών (λιπαρό ψάρι, στρογγυλό)
Δείτε εδώ το το 1ο σεμινάριο.