Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ Ι (demonstration)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
17/01/2019 11:00   -   15:00
ΚΟΣΤΟΣ
79,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εξειδικευμένα Μαθήματα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Τσατσάκης Βασίλης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
65
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Special Edition
ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ  Ι (demonstration)

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Εξαιρετικό σεμινάριο υψηλών τεχνικών για ψάρι σε δύο σεμινάρια (Ι και ΙΙ). Από το φιλετάρισμα, στην διαχείριση στο μαγείρεμα, τις γαρνιτούρες και το άψογο plating για την τελική παρουσίαση του πιάτου. Μεσογειακές γεύσεις και παιχνίδισμα υλικών που ισορροπούν ανάμεσα σε Ελληνικές γεύσεις και την επαγγελματική ικανότητα του Chef Βασίλη Τσατσάκη (εστιατόρια ΑΔΟΛΟ, ΨΑΡΑΔΕΣ) να κεντρίζει τον ουρανίσκο. 

Στο σεμινάριο ανακαλύπτουμε 4 διαφορετικά πιάτα με λευκόσαρκα ψάρια ανοιχτών θαλασσών σε πρωταγωνιστικό ρόλο να αναδομούνται και ανασυντίθενται για να αποδώσουν εξαιρετικές γεύσεις: 

Φιλέτο μπαρμπούνι ψημένο σε μυρωδικά με ψητό πράσο (λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά, στρογγυλό)
Φιλέτο λαβράκι με 3 υφές κουνουπιδιού και κρέμα σχοινόπρασο (λευκόσαρκο χωρίς λιπαρά, στρογγυλό ψάρι)
Πεσκανδρίτσα φρικασέ με παντζαρόφυλλα και τραγανές αγκινάρες (λευκόσαρκο, στρογγυλό ψάρι)
Μπακαλιάρος καπνιστός ποσέ σε κρόκο Κοζάνης (λευκόσαρκο, χωρίς λιπαρά, στρογγυλό ψάρι)

Δείτε εδώ το 2ο σεμινάριο.

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙ Ι (demonstration)»!