Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τεχνικό σεμινάριο το οποίο ασχολείται με την οργάνωση και τις τεχνικές για plating. Από τις παγκόσμιες τάσεις, στους στόχους και την οργάνωση του χώρου σε παραδείγματα διάσημων Chef. Στόχος του σεμιναρίου είναι να δομήσει με ποιους τρόπους μπορούμε να «στήσουμε» ένα πιάτο ούτως ώστε να ξυπνάει μία γευστική εμπειρία!
Το σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη: ένα θεωρητικό (30’) στο οποίο εκπαιδευόμαστε σε όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν το plating παγκοσμίως, αλλά και πώς ένας επαγγελματίας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή την γνώση για να δημιουργήσει εξαιρετικά πιάτα ανάλογα με τους στόχους του. Το πρακτικό (3 ώρες) μέρος του σεμιναρίου εφαρμόζει τις βασικές αρχές του plating σε ένα εξαιρετικό μενού με διαφορετικά είδη και υφές.
Amuse Bouche: Bloody Mary Revisitee
Appetizer: Από το Βουνό στη Θάλασσα: Χτένι-χταπόδι-ψαρονέφρι
Main: New Style Italian: Spaghetti cacio e pepe & αυγό ποσέ με πιπέρι sichuan
Dessert: Éclair au lavande