Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Χειμωνιάτικο κυνήγι, συνήθως το βρίσκουμε κατά την κυνηγετική περίοδο και το απολαμβάνουμε σε επίσημα γεύματα μιας και πρόκειται για εκλεκτό μεζέ. Από την προετοιμασία στο σιγανό μαγείρεμα, το ελάφι θέλει υπομονή και δεξιοτεχνία για να μην στεγνώσει το κρέας του.
Επιπλέον ετοιμάζουμε σως κόκκινων φρούτων για να συνοδέψει τις γεύσεις και συνοδεύουμε με πατάτες. Στις τεχνικές κυνηγιού εκπαιδευόμαστε σε ένα μοναδικό ορεκτικό: πανσετα αργοψημένη σε λίπος πάπιας με μαρμελάδα τομάτας και σαλάτα. Το μενού ολοκληρώνει γευστικά η σούπα σοκολάτας.