Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τα φιλέτα αποτελούν το καλύτερο κομμάτι των κρεάτων, αφού είναι τρυφερά και χωρίς κόκκαλο. Μαγειρεύονται με συγκεκριμένες μαγειρικές τεχνικές και μόνο: σχάρας, σωτέ, σωτέ πανέ. Οποιαδήποτε άλλη τεχνική θα σκληρύνει το τρυφερό φιλέτο, ενώ το κομμάτι κρέατος θα χάσει τις γεύσεις του.
Εκπαιδευόμαστε και στις 3 τεχνικές, χρησιμοποιώντας διαφορετικά κομμάτια κρέατος μαγειρεμένα στον τρόπο που τους ταιριάζει και συνοδεύοντας με την ανάλογη σάλτσα.
Φιλέτο μόσχου σωτέ α λα κρεμ μανιταριών, φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας και μελιού, και φιλέτο χοιρινού (ψαρονέφρι) με καραμελωμένα κρεμμύδια και μήλα.