Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Λέγεται πως το σαβαρέν πρωτοεμφανίστηκε στο τέλος του 18ου αιώνα, όταν σε κάποιο εξόριστο που δεν είχε δόντια στείλανε μια πολωνέζικη μπριός που είχε στεγνώσει…
Στο μάθημα θα παρασκευάζουμε τη μαλακή αφράτη ζύμη σαβαρέν και θα εκπαιδευτούμε στις εξειδικευμένες τεχνικές του. Η ιδιαιτερότητα εντοπίζεται στο άρωμα, καθώς τα ροδοπέταλα από τους κήπους του Ispahan θα δώσουν κυρίαρχο τόνο. Μια εξαιρετικά αρωματική και εκλεπτυσμένη σύνθεση στο σύνολό της.