Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Όπως προδίδει και η ονομασία του σε αυτό το μάθημα θα χρησιμοποιήσουμε μέντα… Παρασκευάζουμε μια εναλλακτική τούρτα κυρίως λόγω της πράσινης εμφάνισης της.
Εκπαιδευόμαστε στις τεχνικές για παντεσπάνι μαύρης σοκολάτας το οποίο θα αποτελέσει τη βάση της τούρτας και γεμίζουμε μέχρι το χείλος με μούς άσπρης σοκολάτας και μέντα, την οποία έχουμε δημιουργήσει βήμα προς βήμα μαζί με τον Pastry Chef . Μέντα στη ζαχαροπλαστική; Μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο ή τολμηρό, ας αφήσουμε όμως τη γεύση να αποτελέσει ό,τι πιο νόστιμο δοκιμάσαμε!
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «MINTY MOUSSE CAKE»!