Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Αυτό δεν είναι γλυκό είναι το «μήλον της Έριδος». Κάπου το 1987, ο Γάλλος σεφ Jean-Georges Vongerichten, από αφηρημάδα έβγαλε από το φούρνο πιο νωρίς από ότι έπρεπε ένα κέικ που έψηνε. Όταν το δοκίμασε, αντί να φωνάξει «καταστροφή», φώναξε «εύρηκα». Όμως ο Jacques Torres, γνωστός και ως “ Mr.Chocolate” ισχυριζόταν πως ένας άλλος τριάστερος Γάλλος Chef, ο Michel Bras, προσπαθούσε δύο χρόνια να πετύχει αυτό που παρουσιάστηκε σαν τυχαία ανακάλυψη. Και τελικά το κατάφερε, το 1981. Λίγο μας ενδιαφέρει το ποιος το έφτιαξε πρώτος!
ο θέμα είναι ότι κάποιος το έφτιαξε και έκτοτε έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία. Εκπαιδευόμαστε στις εξαιρετικές τεχνικές για τη παρασκευή ενός αφράτου και παχύρευστου σουφλέ με κρέμα και σοκολάτα.