Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Κάθε γλυκό θέλει τη δική του τεχνική. Τα σιροπιαστά θέλουν την μαεστρία στις θερμοκρασίες σιροπιάσματος, στην ζύμη, αλλά και στις γεμίσεις.
Δημιουργούμε παραδοσιακό μπακλαβά, ένα πεντανόστιμο γλυκό, με βουτυρένια γεύση. Αυτό οφείλεται στα πολλά και τραγανά φύλλα κρούστας που έχει, στους σωστά ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και στο σωστό αλλά και πλούσιο σιρόπιασμα. Συγγενικό, πιο μικρό, πιο απλό, αλλά με την δική του χάρη το σαραγλί είναι το αγαπημένο γλύκισμα της Βόρειας Ελλάδας. Για να πετύχει πρέπει να είναι τραγανό και σιροπιασμένο τόσο που να μη σε λιγώνει. Τέλος εξασκούμαστε στα περίφημα μαντηλάκια Βυρηττού χωρίς γέμιση, όπου το φύλλο και το σιρόπι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για το ιδανικό σιροπιαστό!