Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Σε ποιον δεν αρέσουν οι πίτες και οι τάρτες? Ένα μάθημα γεμάτο από γεύσεις της Γαλλικής Λωρένης και με πολλά ντελικάτα αρώματα Προβηγκίας.
Πώς φτιάχνεται μία Κλασσική Quiche Loraine, με τι ζύμη γίνεται μια τάρτα λαχανικών ή αλλαντικών και πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ιδιαίτερη τάρτα ψαριού που ξεχωρίζει σε γεύση και φινέτσα? Οι κις ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους και την τραγανή ζύμη που γεμίζει από τα αρώματα της κρέμας, των τυριών και των αλλαντικών.