Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Το αγαπημένο πιάτο των Ελλήνων σε ένα μάθημα που απογειώνει τις γεύσεις του. Μαγειρεύουμε το κριθαράκι στις πιο νόστιμες εκδοχές του.
Με γεύση θάλασσας και άρωμα καλοκαιριού, σε 2 συνταγές : η απόλυτη Αγιορείτικη εκτέλεση με καλαμαράκια και σουπιές που κάνουν το Ιταλικό ριζότο να ωχριά στις γεύσεις του, αλλά και η Κερκυραϊκή εκδοχή μανέστρα κολομπίρι
Ένα μάθημα που μας ταξιδεύει σε αγαπημένους τόπους, θυμίζει κάτι από μαμά και μετατρέπει το καθημερινό γεύμα… σε σκέτη απόλαυση.