Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Στην Κάρπαθο συναντάμε την λαχταριστή Λαχανόπιτα, με παραδοσιακό φύλλο και γέμιση από διάφορα χόρτα όπως σπανάκι, μάραθος, καυκαλήθρες, μυρώνια, σέσκουλα και άλλα. Στο βόρειο Αιγαίο θα απολαύσουμε τους Γκιοζλεμέδες της Μυτιλήνης, τηγανητά αλμυρά πιτάκια με ρίζες από την Τουρκία. Τέλος, θα γλυκαθούμε μαθαίνοντας να παρασκευάζουμε τη Μελόπιτα της Σίφνου, μια παραδοσιακή πίτα που τρώγεται για επιδόρπιο και συνοδεύει απόλυτα τον καφέ. |