Ανακαλύπτουμε τον απόλυτα χειροποίητο τρόπο για το πιο νόστιμο a la carte brunch που μπορούμε να προσφέρουμε. Από την τεχνική εκτέλεση της συνταγής έως το ψήσιμο των κρεάτων που θα χρησιμοποιηθούν, αυτές οι παρασκευές παραμένουν οι καλύτερες προτάσεις σε Κυριακάτικο μενού. Εκπαιδευόμαστε σε κλασσικά αυγά benedict με φρυγανισμένο brioche με χοιρομέρι μία συνταγή που κρατά από το 1894, όταν δημιουργήθηκε καθαρά για το hangover. Ετοιμάζουμε pan cakes με καλοψημένο μπέικον, φρέσκα κρεμμυδάκια και σιρόπι σφένδαμου και κλείνουμε με υπέροχες τηγανιτές μπανάνες σε μέλι και κανέλα. Let’s do brunch! |