Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
4 cakes που μας εκπαιδεύουν στις πιο δημοφιλείς γεύσεις. Σε ένα σεμινάριο εκτελούμε 4 διαφορετικές εκδοχές και ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα υλικά, το χτύπημα ή το ψήσιμο στην απόδοση της γεύσης και της υφής ενός καλοψημένου cake. Η σωστή εκτέλεση δεν είναι θέμα «μυστικών» αλλά περισσότερο σωστής τεχνικής. Ετοιμάζουμε Cake καρότου, Cake λαδιού, Angel Cake και Cake υγρής σοκολάτας. |