Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Η Ιταλική Κουζίνα βασίζεται στα φρέσκα υλικά, ρουστικ μαγειρέματα, εύκολες διαδικασίες και πιάτα μοναδικής γεύσης! Σε αυτό το μάθημα μαγειρεύουμε ένα κλασσικό ναπολιτάνικο φαγητό- ορόσημο για την έναρξη του ετήσιου καρναβαλιού στο Μπάρι, το panzerottο, το οποίο γεμίζεται με δύο διαφορετικούς τρόπους: με μείγμα λαχανικών και τυριού, αλλά και κατά την παράδοση της περιοχής Apulia με χοιρινό, μοσχάρι, πεκορίνο, μοτσαρέλα και πλούσια κρέμα.
Τα panzerotti είναι από τα πιο δημοφιλή πιάτα της Κεντρικής και Νότιας Ιταλίας, μια διαφορετική εκδοχή calzone, που θα κάνει τις αισθήσεις μας να φτάσουν στο ζενίθ! Εξάλλου δεν είναι τυχαία η δημιουργία των καταστημάτων Panzerotti Bites στο Brooklyn.
Ελάχιστη συμμετοχή: 6