Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

FROM FRANCE TO ITALY

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/05/2018 18:00   -   21:00
ΚΟΣΤΟΣ
από 60€ ΜΟΝΟ 29,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Κατσαριώτης Νίκος
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Μαΐου
  • Ξεχωριστές Γεύσεις
FROM FRANCE TO ITALY

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Τρεις εκτελέσεις συνταγών που μας εισάγουν στην χρήση τεχνικών από δύο χώρες που χάρισαν τα φώτα τους στην παγκόσμια γαστρονομία. Μία δημιουργική πρόταση με Γαλλικές και Ιταλικές επιρροές που στόχο έχει να εμπλουτίσει τις γνώσεις και να προσφέρει ιδέες για εξαιρετικά μενού. 

Ζυμώνουμε και ψήνουμε ιταλικό ψωμί σε κοτσίδα γεμισμένο με χειροποίητη, ιδιαίτερα αρωματική πέστο. Eτοιμάζουμε δροσερή σαλάτα με μεικτά φρέσκα σαλατικά mesclun, φιλέτα εσπεριδοειδών, μορταδέλα, γραβιέρα και ψητά φουντούκια και τέλος παρασκευάζουμε την αγαπημένη πουλάδα en cocotte με φρικασέ καραμελωμένου μπέικον, εσαλότ, μανιτάρια και χυμό ψητού! Ένα μάθημα-πρόκληση για τον ουρανίσκο μας!

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FROM FRANCE TO ITALY»!