Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Οι κρεατόπιτες ήταν πάντοτε ένα τοπικό χαρακτηριστικό των περιοχών που χαρακτηρίζονταν ως ζωοτροφικές.
Η γέμισή τους χαρακτηρίζεται ανάλογα την περιοχή (ηπειρωτική ή νησιωτική) και των υλικών που είναι διαθέσιμα.
Στο μάθημα αυτό παρασκευάζουμε δύο από τις πιο νόστιμες ηπειρωτικές πίτες, την κοτόπιτα με μανιτάρια Γρεβενών και την κρεατόπιτα Λάρισας με δύο είδη κρεάτων.
Ανοίγουμε χειροποίητο φύλλο και δημιουργούμε την γέμιση, ψήνουμε και αφήνουμε το φύλλο να πάρει όλα τα αρώματα από τα κρέατα και τους ζωμούς τους.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος ΚατσαριώτηςΕλάχιστη Συμμετοχή 8 άτομα Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΕΣ»!