Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

PASTA FRESCA

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
24/04/2018 11:00   -   14:00
ΚΟΣΤΟΣ
24,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 14,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Μαγειρικής
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
20
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Απριλίου
  • Τεχνικές
PASTA FRESCA

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Ιταλική παράδοση η φρέσκια πάστα, ειδικά στην περιοχή της Bologna όπου τα γεμιστά ζυμαρικά αποτελούν την αγαπημένη επιλογή στα pastificio (ιταλικά μαγαζιά που πουλάνε φρέσκα ζυμαρικά).
 
Δύο Ιταλικά φρέσκα ζυμαρικά που συναγωνίζονται σε νοστιμιά και παρασκευή και πολλοί τα μπερδεύουν… με τα raviolis συνήθως να παρασκευάζονται κόβοντας την ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια ή στρογγυλά κομμάτια και προσθέτοντας την γέμιση, ενώ τα tortellini να γεμίζονται και διπλώνονται σαν κουλούρα.
Και στις δύο περιπτώσεις οι συνήθεις γεμίσεις αποτελούν μαεστρία του μάγειρα.
 
Ετοιμάζουμε δύο διαφορετικές γεμίσεις, με ραγού κρέατος και αρωματικό μείγμα τυριών με φρέσκα μυρωδικά και σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
 
Εκπαιδευτής Chef: Δημήτρης Γουβιανάκης    Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16
 

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «PASTA FRESCA»!