Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Τι συμβαίνει όταν τα όσπρια συνταιριάζουν με το κρέας?
Η μαγεία στην γεύση είναι δεδομένη, η απάντηση όμως κρύβεται στην χημεία της φυτικών πρωτεϊνών που συνδυάζονται με αυτές των ζωικών και ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός!
Η έντονα αμυλούχα γεύση των οσπρίων συμπληρώνει την ουμάμι γεύση του κρέατος, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως παράγοντας χυλώματος στην σάλτσα που τα συνοδεύει. Μαγειρεύουμε με όσπρια, ρεβίθια με μοσχαράκι και γίγαντες και τα συνδυάζουμε με χοιρινό και μοσχάρι για να πάρουμε τις πιο γευστικές απαντήσεις.
Παράλληλα, εκπαιδευόμαστε στο σωστό μαγείρεμα των οσπρίων και των κρεάτων.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος Κατσαριώτης Πόντοι ΜΜ: 20 ή 16
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ»!