Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Περιγραφή
Ότι τυλίγετε σε φύλλο, όλη η φυσικότητα και η γεύση από τα αρωματικά φύλλα προσφέρεται απλόχερα στα υλικά σας.
Κάθε φύλλο έχει τον δικό του χαρακτήρα από τα αμπελόφυλλα, στα φύλλα συκιάς, τα φύλλα bamboo, τα μπανανόφυλλα ή τα λεμονόφυλλα, η έμπνευση για μοναδικά νέα πιάτα δεν σταματάει στο τύλιγμα.
Για τις ανάγκες του μαθήματος, χρησιμοποιούμε 4 διαφορετικά φύλλα και ετοιμάζουμε μπιφτεκάκια φούρνου σε λεμονόφυλλο, ψητές σαρδέλες σε αμπελόφυλλο, χοιρινό με ανανά σε μπανανόφυλλο και ρύζι σε φύλλο bamboo.
Εκπαιδευτής Chef: Νίκος ΚατσαριώτηςΠόντοι ΜΜ: 35
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν
Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «ΤΥΛΙΧΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ»!