Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Τρία είδη της ζαχαροπλαστικής που ανήκουν σε μία ολόκληρη κατηγορία που ονομάζεται Petit Four Frais!
Φτιάχνουμε ταρτάκι με σοκολάτα και λεμόνι, σουδάκι κρακλάν με πραλίνα και παστάκι με μπισκουί joconde και φρούτα εποχής, ακολουθώντας ολοκληρωμένες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.
Το σεμινάριο είναι ιδιαίτερα σημαντικό εφόσον προσφέρει συνολικές γνώσεις.
Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Κατσάρας Πόντοι ΜΜ :20 ή 16 με κάρτα ανεργίας
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν