Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.
Ετοιμάζουμε το παραδοσιακό τραπέζι για τα Κούλουμα. Κάθε έδεσμα έχει την δική του θρησκευτική και εθιμοτυπική σημασία στο τραπέζι! Η ουσία είναι ότι ξεκινάει η μεγάλη νηστεία όπου οι Χριστιανοί ετοιμάζονται να αποτοξινωθούν από την κρεατοφαγία των προηγούμενων ημερών μέχρι να υποδεχθούν το Πάσχα.
Φτιάχνουμε παραδοσιακή λαγάνα χωρίς προζύμι για να την συνοδέψουμε με την αγαπημένη ταραμοσαλάτα, φτιάχνουμε υπέροχους χορτοκεφτέδες, αλλά και ψητό καλαμάρι γεμιστό με λαχανικά και ρύζι. Για να ολοκληρώσουμε το μάθημα σερβίρουμε χειροποίητο χαλβά Φαρσάλων!
Εκπαιδευτής Chef: Δημήτρης Γουβιανάκης Πόντοι ΜΜ :20
*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν