Η δραστηριότητα έχει ολοκληρωθεί. Γραφτείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας.

FRAISIER

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
19/01/2018 10:30   -   13:30
ΚΟΣΤΟΣ
26,90€ για ένα άτομο
με κάρτα Ανεργίας 16,90€ για ένα άτομο
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤEΣ CHEF

Ζωγράφος Γιάννης
ΠΟΝΤΟΙ MEMBERSHIP CARD
35
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Λ Βουλιαγμένης 299, Αθήνα, 17343
  • Αφιέρωμα Ιανουαρίου
  • Επίπεδο Advanced
  • new
  • Τεχνικά Ζαχαροπλαστικής
FRAISIER

Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν.

Περιγραφή

Αυθεντικά Γαλλικό, με 2 στρώσεις genoise, αφράτη κρέμα frangipane, πολλές φρέσκες φράουλες και κρέμα σαντιγί. Είναι ένα από τα πιο κλασσικά, αεράτα, κομψά γλυκά της Γαλλίας, το οποίο συγκλονίζει με την φρεσκάδα της γεύσης του. Παλιότερα (τον 17ο αιώνα) η genoise δεν χρησιμοποιούνταν και στην θέση της οι ζαχαροπλάστες χρησιμοποιούσαν μπισκότα βουτηγμένα στην σαμπάνια, τόσο όσο να μαλακώσουν ελαφρώς!

Εκπαιδευτής Chef: Γιάννης Ζωγράφος         Πόντοι ΜΜ :35 ή 20 με κάρτα ανεργίας

*Οι φωτογραφίες στο site είναι ενδεικτικές και ενδεχομένως να διαφέρουν από το τελικό προϊόν

 

 

Ενημερώστε τους φίλους σας για τη δραστηριότητα «FRAISIER»!